Adreces i telèfons

Seu central: Pça. de les Escoles Velles s/n (08630) Abrera

Pàgina Web: www.donesperlaigualtat.cat
E-mail: donesbx@suport.org


Enviar informacions a:


Seu de treball, C/Mallorca, 6, 08640 Olesa de Montserrat


Telèfon 600537839


Tf/Fax 93 772 98 12


Presidenta

Presidenta
Rosina López

Datos personales

BAIX LLOBREGAT, BARCELONA, Spain
Cada cop ens enfrontem a nous reptes que prometem anar assolint, així com ampliar el nostre camp d'acció comptant amb el ric teixit associatiu de les dones del Baix Llobregat. Actualment som vint-i-sis associacions federades i el repte és el de caminar juntes, fent-nos costat i dur a terme projectes comuns que beneficíin al conjunt de les dones. Aquest Blog vol ser també una eina útil de comunicació entre totes les associacions, la Federació i les institucions, a través d'ell podrem tenir notícies, conèixer activitats d'altres entitats i fer els suggeriments que calgui per per mantenir un contacte mes directe. Un dels temes que més ens preocupen, la violència de génere, ocuparàn gran part del nostre esforç, volem estar al costat i assessorar totes aquelles dones que la pateixen. Compteu amb nosaltres!

lunes, 17 de octubre de 2011

Nove activitats Centre Bioressonància (Martorell)

Dissabte 22 d'octubre: Conferencia GRATUÏTA "Constelacions familiars" Resol les situacions que et bloquegen en el teu subconscient i restableix l'armonía.
A càrrec de Rosalía Rugama, de 10 a 13h.
Confirmar assistència al telf. 93 776 36 60
I recordeu les altres activitats en oferta tot el mes d'octubre, higiene facial, medició de Grassa corporal, tractament corporal reductor, depilació a la cera i altres....
C/Enric Prat de la Riba 38-40 (Martorell) parada FCG Martorell enllaç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario